WORLD OF TANKS

KLÁNKONFERENCIA

A TE KLÁNOD RÉSZT VESZ A KONFERENCIÁN?

A 2017.09.30. Real Gamers rendezvényen különleges WoT eseményt tervezünk.

Magyarország meghatározó klánjait hívjuk meg egy konferenciára, amelyen a klán max. 2 vezetője képviseli a klán véleményét a felvetett témákban.

Ezeket előre meghatározott napirendi pontok alapján beszéljük végig, amelyeket előzetesen rendelkezésére bocsátjuk a meghívott klánoknak. Közös témákat beszélnénk át, WG-ről, CW-ről, módosított szabályokról, játéketikáról, prémtank tendenciákról és persze kapcsolatot is lehetne építeni.

A konferencia végén összefoglaló készül, amit vonatkozó részekben a Wargaming felé is megküldünk, mint Magyarország meghatározó klánjainak véleménye.

A rendezvényt a Wargaming tudomásával és támogatásával szervezzük.

A rendezvényen lesz offline 3v3 T8 verseny, WoT youtuberek, illetve fullos accountokkal lehet gyakorlóban bármit kipróbálni. A versenyen való részvétel ingyenes, a rendezvényre a belépés díjköteles.

Részletek a realgamers.hu főoldalon.

A rendezvényen prémium WoT-os emléktárgyak kerülnek kiosztásra, ezen felül több tucat bónusz kód, WoT community póló és egyéb meglepetés ajándékok nyerhetőek.

Visszajelzést várunk akár e-mailen az info@realgamers.hu címre, akár a megkeresést kezdeményező in-game accountra, kérünk egy TS címet és időpontot, amikor felvehetjük a vezetővel a kapcsolatot.