Vita-min

Új rovatot indítunk, ami a Vita-min nevet kapta.

Ahogy a neve is utal rá, itt bizony vitákra kell majd számítani. A vita és veszekedés közötti különbséget úgy lehet legjobban leírni, mint a PvP (Player versus Player) és a PK (Player Killing) közti diferenciát. Unfair megtámadni a másikat, ha nincs felkészülve, s míg az egyik kölcsönös, szórakoztató, a másikat a düh vezérli.

Már itt szeretnénk leszögezni, nem a játékosok uszítása lesz a cél, hanem az, hogy megbeszélhessünk olyan témákat, amiket a játékipar tabuként rejteget. Mert a tabukról igen is beszélni kell! Két ember véleménye a legritkább esetben egyezik csak tökéletesen, és mivel a gamer is ember (amire a nagy vállaltok is kezdenek ráeszmélni) így köztük, köztünk is felmerülhetnek nézeteltérések, amik rendezésének legegyszerűbb módja a vita.

A cikkek írása közben folyamatosan figyelni fogunk arra, a legszubjektívebb képet tudjuk nyújtani, természetesen mi sem vagyunk elfogulatlanok, így, ha valaki nem ért velünk egyet, az kulturált keretek között a komment szekcióban kifejtheti álláspontját. És a leglényegesebb: a gamereket és a köréjük fonódó szubkultúrát szeretnénk kicsit megbolygatni, mondjuk, hogy kavicsot dobnának az állóvízbe.

Az első cikkünkkel hamarosan jelentkezünk, ígérjük, hogy érdemes lesz várni rá.

Szólj hozzá!