Bemutatkozás

A „Real Gamers” elnevezésű videojátékos és e-sport rendezvénysorozat elsődleges célja, hogy kulturált környezetbenigényes szórakozási lehetőséget nyújtva hozza össze a játszani vágyó fiatalokat kortól és nemtől függetlenül. Alapelvünk és filozófiánk, hogy játszani jó, de együtt még jobb. Egy olyan közösséget szeretnénk összekovácsolni, ahová a szülők bátran elmerik engedni gyermeküket, hiszen a közös érdeklődési körön túl színes programlehetőségek,  új barátságok várnak rájuk. 

több mint hat éve indult kezdeményezésünk óta már 12 nagyobb és több tucat kisebb saját szervezésű rendezvényt tudhatunk magunk mögött. Sőt, a 2015-ös és 2016-os évben meghívást kaptunk a Sziget Fesztiválra, hogy a GameLandHub sátrában, a magyar e-sport történetében először, a fesztivál kulturális kavalkádjában képviseltessük a hazai e-sport szférát.

Ezen kívül profilunkból adódóan szervezünk: VR alapú csapatépítő tréningeket (cégeknek), közösségtalálkozókat, mozis vetítéseket, online bajnokságokat és gamer tematikájú kirándulásokat is. De nyitottak vagyunk minden olyan tevékenységre, mely egy kicsit is beletartozik a videojátékos szemléletmódba. Mindezt igényes és kulturált környezetben, a szükséges infrastruktúrát és informatikai hátteret felhasználva szeretnénk egyre magasabb szintre emelni. Ebben rejlik a Real Gamers ereje és ez egyben a védjegye is.