Ismét Szolnokra érkezik a Real Gamers

Több, mint két év kihagyás után, 2021. szeptember 18-án (szombaton) ismét Szolnokra érkezik a térség legnagyobb videojátékos és e-sport rendezvénysorozata, a Real Gamers.

Anno, még 2019-ben Szolnok volt az első olyan „külsős” állomásunk, amelyet 10 sikeres kecskeméti rendezvényt követően – a biztonságos és jól bejáratott helyszíneinket magunk mögött hagyva – egy számunkra idegen városban, teljesen új közönségnek rendezhettünk meg. Szerencsére a Real Gamers érkezését hatalmas érdeklődés övezte, így megvalósíthattunk rendezvénysorozatunk történetében az eddigi legsikeresebb és leglátogatottabb eseményünket, amelyért kimondhatatlanul hálásan vagyunk a szolnoki közönségnek.

Remélem tudjátok, hogy továbbra is számíthattok ránk, mi már 2020 tavaszán szerettünk volna megtartani a 2. szolnoki eseményünket, de sajnos a koronavírus-járvány közbeszólt – így most tudjuk pótolni az elmaradt rendezvényt. Ugyan a potenciális vírusveszély továbbra is „ott lóg a levegőben”, ezért mi már most, előzetesen megteszünk mindent annak érdekében, hogy biztonságos körülmények között fogadhassunk Benneteket. A helyszínen 1000+ ember is elférne, de mi legfeljebb 500 főt engedünk be egyszerre, emiatt korábban kezdünk és később zárunk – lesz délelőtti és délutáni jegy. Az eszközöket a két turnus között fertőtlenítjük és az egyes állomásokat úgy alakítjuk ki, hogy tartható legyen a másfél méteres védőtávolság. A helyszíni beléptetéskor testhőmérsékletet ellenőrzünk, biztosítunk minden állomáson kézfertőtlenítőt és javasoljuk a maszk viselését. Ettől függetlenül persze simán előfordulhat, hogy az akkor hatályban lévő szabályozások szigorúbb feltételeket írnak elő, amelyeket ez esetben nekünk is be kell tartani/tartatni. Egy szó, mint száz, vigyázunk és gondolunk Rátok, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményben lehessen most is részetek.

Rengeteg új program- és játéklehetőséggel készülünk Nektek, most is nevezhettek majd a helyszínen PC, konzol, VR, és mobil platformokon különböző versenyekre – sőt, még kedvenc videósodat is kihívhatod egy párbajra. Lesznek most is színpadi show műsorok (na meg ingyen loot), a folyamatosan bővülő programkínálatunkat itt tudjátok lecsekkolni: https://realgamers.hu/informaciok/7-programok

Nagyon várjuk az eseményt és hogy ismét találkozhassunk Veletek, addig is ne felejtsétek el bejelölni a hivatalos Facebook Event-en, hogy ha ott lesztek, illetve hívjatok meg bátran ismerősöket, barátokat is, nehogy lemaradjanak a térség legnagyobb és legszuperebb gamer rendezvényéről.

További részletek: https://www.facebook.com/events/791644941551560/?ref=newsfeed

Vigyázzatok magatokra, hamarosan találkozunk!

 

Üdvözlettel: a Real Gamers szervezőcsapata