Real Gamers 2020 Covid Edition

Sikeresen lezajlott a 2020-as őszi Real Gamers – mondhatni, ez volt a "Covid Edition".

2020. szeptember 12-én (szombaton), vadonatúj helyszínen, a kecskeméti Campus hipermodern aulájában rendeztük meg az év egyetlen videojátékos és e-sport tematikájú eseményét – és erre kimondottan büszkék vagyunk.

A maximális biztonság érdekében délelőtti és délutáni jegyet vezettünk be, így maximum kétszer 500 látogató élvezhette a változatos gaming programokat. Az új helyszín mellé új berendezések, fellépők és a legújabb játékprogramok társultak. Az érdeklődők többek között kipróbálhatták magukat mini-bajnokságokban PC platformon, továbbá nevezhettek konzolos versenyekre, vagy akár VR kihívásokra is. Rengeteg ajándékcsomag és támogatópartnereink által felajánlott gaming periféria, egyéb felszerelés talált új gazdára. Sikerült megtöltenünk a Campus futurisztikus előadótermét feltörekvő és közismert YouTube, valamint Twitch videósokkal.

Minden résztvevőnek, támogató partnerünknek hálásan köszönjük, hogy bizalmat szavaztak nekünk ez alkalommal is, nélkülük nem jöhetett volna létre ilyen formában ez a rendezvény. Továbbá külön köszönetet szeretnénk mondani a Campus munkatársainak, akik az előkészítési fázisban és a lebonyolítás során is rendkívül rugalmas hozzáállást és segítőkészséget tanúsítottak irányunkba. Végül, de nem utolsó sorban pedig hatalmas pacsi a Real Gamers STAFF tagjainak, akik mint mindig, most is jelesre "vizsgáztak" a rendezvény valamennyi vonatkozásában.

Egyszóval GG WP srácok! ;)