Új helyszínen vár a kecskeméti Real Gamers

A Real Gamers Kecskemét hamarosan megnyitja kapuit. Új helyszín, új programok, rengeteg vendéggel, versenyekkel, mindezt profi szervezésben.

Mentsd el a dátumot, 2020. szeptember 12-e, és mentsd el a helyszínt is, mert bizony ezúttal a Neumann János Egyetem frissen átadott, óriási aulájában szervezzük meg legújabb videojátékos rendezvényünket.

Most sem változott a mottónk: gamerektől gamereknek!

Elhozzuk Nektek a legismertebb YouTube és Twitch videósokat – köztük új és feltörekvő arcokat is. Kipróbálhatjátok a legújabb videojátékokat és technológiákat: rengeteg szimulátor, PC, konzol és VR eszköz vár Rátok. Napközben színpadi show, nyereményjátékok és free loot!

AZONBAN…

Gondolunk és vigyázunk Rátok, ezúttal limitált mennyiségű jegyet adunk csak el. A helyszínen 1500 ember is elférne, de mi legfeljebb 500 főt engedünk be, emiatt korábban kezdünk és később zárunk, lesz délelőtti és délutáni jegy, ne izgulj, bárhol kapsz jegyet, nem maradsz le semmiről!

Biztonság

A rendezvény kialakításában igyekszünk valamennyi biztonsági szabályt bevezetni és betartani, kellő hely áll rendelkezésre, hogy ezt meg is tudjuk valósítani.

Hogyan vásárolj jegyet?

Ezúttal elindítjuk az online vásárlási lehetőséget is, ha ügyes vagy early bird kedvezménnyel egészen olcsón jutsz hozzá a jegyhez, ne feledjétek korlátozott számban tudunk jegyeket eladni! Ezúttal is lesznek VIP jegyek, ahol most különleges ajándékkal kedveskedünk, de legyen ez még titok!

A jegyvásárlás kezdetének tervezett időpontja: 2020. augusztus 17.

A rendezvény korhatár nélkül, bárki számára látogatható.