Érkezik a Real Gamers napközis nyári tábor-sorozata!

 

JELENTKEZÉSI ŰRLAP! à http://bit.ly/rgtabor2021

 

Exkluzív környezetben, változatos kül- és beltéri programlehetőségekkel, napi háromszori étkezéssel, valamint high-tech felszereltséggel várjuk az érdeklődőket. További részleteket lentebb olvashatsz.

 

Választható táboraink

 

[1] TECH-TÁBOR

 

Napközis tech-tábor fiataloknak, a legújabb kütyükkel és szórakoztatóipari eszközökkel. Ha rutinosan mozogsz a modern technológia világában és nyitott vagy az újdonságokra, akkor ez a lehetőség most Neked szól!

[Ajánlott életkor: 8+]

Mi az alapoktól kezdve megmutatjuk:

- hogyan és milyen alkatrészekből épül fel egy számítógép?

- mik az internet veszélyei és hogyan lehet hatékonyan védekezni?

- miként lehet egészségesen és helyén kezelni a kütyü-függőséget?

- milyen médiafelszerelések kellenek egy modern stúdióhoz?

- hogyan lehet minőségi tartalmat készíteni online felületre?

- hogyan fogj hozzá a videóvágáshoz és a drón reptetéshez?

- hogy működik a virtuális valóság és a konzolos-technológia?

 

Alacsony résztvevői létszám (min. 8, max. 12 fő), hogy biztonságosan és célzottan tudjunk tudást, valamint élményt átadni a résztvevőknek. A táboroztatás során minden résztvevő saját számítógépet és a feladatok elvégzéséhez szükséges egyéb kiegészítőt kap, amelyet a Real Gamers csapata biztosít.

Tapasztalt oktatóink segítségével célunk, hogy a megszokottól eltérő, újfajta élményt nyújtsunk. A résztvevők könnyed, vidám hangulatban, egy teljesen új perspektívából ismerhetik meg egymás és önmaguk rejtett képességeit – mely által a mindennapi életben is könnyebben vehetik majd az akadályokat.

Exkluzív környezetben, high-tech felszereltséggel, tízóraival, kiadós két fogásos ebéddel, uzsonnával és élményközpontú kül- és beltéri programlehetőségekkel várjuk az érdeklődőket.

Választható időpontok:

  • július 5-9-ig;
  • július 19-23-ig.

Hétfőtől-péntekig, 08:00-16:00-ig. Érkezés 07:30-tól lehetséges, távozás legkésőbb 16:30-kor.

Helyszín: 6035 Ballószög, Deák Ferenc utca 2.

A tábor ára: 39.000 Ft/fő, mely tartalmazza a fentebb leírt programokat, valamint a hozzájuk szükséges eszközöket, kiegészítőket és a napi háromszori étkezést.

Előleg az érvényes foglaláshoz: 10.000 Ft/fő (banki átutalással, előzetesen – részletek lentebb)

 

[2] VIRTUÁLIS VALÓSÁG-TÁBOR

 

Virtuális valóság tábor fiataloknak, a legújabb VR-szemüvegekkel és gaming eszközökkel. Ha szeretnéd alaposabban megismerni ezt az eszméletlenül látványos digitális világot, akkor ez a lehetőség most Neked szól!

[Ajánlott életkor: 12+]

Exkluzív környezetben, high-tech felszereltséggel, tízóraival, kiadós két fogásos ebéddel, uzsonnával és élményközpontú kül- és beltéri programlehetőségekkel várjuk a videojátékok és a virtuális valóság szerelmeseit.

Öt napon át, öt különböző VR-eszközzel, több tucat VR játékprogrammal és virtuális moziélménnyel várjuk az érdeklődőket a legváltozatosabb műfajokban.

Ritmus, mozgásérzékelős, akció, autóverseny, kaland, puzzle, stratégia, többszemélyes és megannyi különlegesség... Ha kíváncsi vagy, hogyan működik az Oculus Quest 2, a HTC Vive Cosmos vagy akár a PlayStation VR-headsetje, akkor ez a tökéletes alkalom számodra. Azon túl, hogy játszhatsz ezekkel az eszközökkel, megmutatjuk a berendezések hardveres hátterét, a különböző technológiák működési elvét, valamint azok pozitív és negatív tulajdonságait is.

Választható időpontok:

  • július 12-16-ig;
  • július 26-30-ig.

Hétfőtől-péntekig, 08:00-16:00-ig. Érkezés 07:30-tól lehetséges, távozás legkésőbb 16:30-kor.

Helyszín: 6035 Ballószög, Deák Ferenc utca 2.

Alacsony résztvevői létszám (min. 8, max. 12 fő), hogy biztonságosan és célzottan tudjunk tudást, valamint élményt átadni a résztvevőknek. A táboroztatás során minden résztvevő saját berendezést és a feladatok elvégzéséhez szükséges egyéb kiegészítőt kap, amelyet a Real Gamers csapata biztosít.

Emellett rendelkezünk az összes jelen- és előző generációs konzollal, modern számítógépteremmel, szimulátorszékkel, és retro kütyükkel is. Ezeket az eszközöket és a hozzájuk tartozó több száz játékot mind-mind használhatják táborozóink.

A tábor ára: 39.000 Ft/fő, mely tartalmazza a fentebb leírt programokat, valamint a hozzájuk szükséges eszközöket, kiegészítőket és a napi háromszori étkezést.

Előleg az érvényes foglaláshoz: 10.000 Ft/fő (banki átutalással, előzetesen – részletek lentebb)

Fizetési feltételek, egyéb hasznos információk az érvényes foglaláshoz

A jelentkezési lap kitöltése önmagában még nem elegendő a táborban való részvételhez!

A jelentkezési lap kitöltését követően e-mailben (és szükség esetén telefonon) felvesszük a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a további részleteket. A tábor részvételi díja 39.000 Ft/fő, amelyet két részletben kell megfizetni a Szervező részére. Az első részletet, azaz 10.000 Ft-ot előlegként a jelentkezési lap beküldését követően, 8 napon belül, a fennmaradó 29.000 Ft-os részösszeget pedig legkésőbb a tábor kezdete előtt egy héttel. Az előlegről és a fennmaradó részösszegről Szervező banki átutalásos számlát állít ki a szülő/törvényes képviselő részére a megadott adatok alapján. Az előleg megfizetését követően válik érvényessé a tábori jelentkezés! Lemondás esetén a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni, azonban lehetőség van másik dátumú táborra átjelentkezni (amennyiben ezt a létszám lehetővé teszi.) Amennyiben egy tábor nem éri el a minimálisan meghatározott induló létszámot (8 fő/tábor), a tábor nem kerül megtartásra, ez esetben is lehetőség van másik táborra átjelentkezni, vagy igény esetén Szervező visszafizeti a befizetett előleget.

 

JELENTKEZÉSI ŰRLAP! à http://bit.ly/rgtabor2021