A Real Gamers csapatáról röviden

Real Gamers Team 2020.jpg


Mi vagyunk a térség legnagyobb videojátékos és e-sport rendezvénysorozata. Elsődleges célunk, hogy kulturált környezetben, igényes szórakozási lehetőséget nyújtsunk a játszani vágyó fiataloknak kortól és nemtől függetlenül. Alapelvünk és filozófiánk, hogy játszani jó, de együtt még jobb. Eseményeink hangulatát családias légkör jellemzi, hiszen 100%-ban gémerek szervezik hasonszőrű gémereknek.

A 2014-ben indult kezdeményezésünk óta már tizenhárom nagyobb és több tucat kisebb saját szervezésű rendezvényt tudhatunk magunk mögött. Sőt, a 2015-ös és a 2016-os évben meghívást kaptunk a Sziget Fesztiválra, hogy a GameLandHub sátrában, a magyar e-sport történetében először, a fesztivál kulturális kavalkádjában képviseltessük a hazai e-sport szférát. Továbbá 2018-ban a V4 Future Sport Festival rendezvény Clash Royal bajnokságát szerveztük meg, annak minden elemével. 2019-ben szervező csapatunk eljutott a világ egyik legnagyobb gémer expójára, a Kölnben megrendezett Gamescom-ra. Ez óriási élmény és inspiráció volt számunkra – ugyanakkor indie játékfejlesztőkkel is kapcsolatba kerültünk. Még ugyanebben az évben ellátogattunk a Horvátországban megrendezett Reboot by Infogamer rendezvényre, ahol nem csupán tapasztalatokat szereztünk, de csapatépítőnek is kiváló lehetőség volt.

Nemrégiben egy tréner csapattal közösen kifejlesztettünk egy speciális módszertant, amellyel cégek részére tudunk virtuális valóság alapú csapatépítő tréningeket szervezni. Az élményt befogadók egy teljesen más perspektívából ismerhetik meg saját maguk és mások rejtett képességeit.

Ezen kívül profilunkból adódóan szervezünk: kirándulásokat, közönségtalálkozókat, mozis vetítéseket, konzolos bajnokságokat és játékbemutatókat is. De nyitottak vagyunk minden olyan tevékenységre, amely egy kicsit is beletartozik a videojátékos szemléletmódba. Mindezt igényes és kulturált környezetben, a megfelelő infrastruktúrát, valamint informatikai hátteret felhasználva szeretnénk egyre magasabb szintre emelni.